Uppdaterad
11 nov 2019

Beställningsvillkor

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel vid prissättningen, vid meningsskiljaktighet är det respektive företags priser som gäller.

Demensbutiken.se skickar aldrig ut någon reklam till kunder där leverantören är Octopus Demens AB. Om du beställt produkter från någon/några av mina samarbetspartners/leverantörer så säger du även ja till eventuella erbjudanden från dem.
När du lämnar dina personuppgifter till Octopus Demens AB ger du medgivande till Octopus Demens AB och dess leverantörer att registrera och lagra köp samt behandla de angivna uppgifterna för ovan nämnda ändamål.
Vi behandlar personuppgifter den tid som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Klicka här för personuppgiftspolicyn.

Utlandskunder:
Kommun, landsting el myndighet inom EU ska skriva momsregistreringsnummer för att slippa betala moms.
Privatkunder inom EU betalar moms.
Alla kunder utanför EU är momsfria.
OBS: Butikens leverantörer som är föreningar är inte momspliktiga.


Klädvalet Sverige
Köpvillkor: Fraktkostnad 89 kr för varor under 2 kg.
För varor över 2 kg är det 175 kr.
Faktura 15 dagar. Faktureringsavgift 45 kr
Vanligtvis 3-7 dagars leveranstid.Kan vara restad och då dröjer det längre.
Leverans sker med Bring.
Om kunderna väljer direkt leverans till boenden eller andra företag så tar vi ut en avgift på 99 sek. Om de väljer att hämta hos ombud eller om paketet är så litet att det går in i brevlådan vilket det väldigt sällan gör så är priset 89 sek.Stäng detta fönster för att gå tillbaka