Uppdaterad
19 apr 2019

Demensföreläsningar  

Välj kategori:
Aktiviteter 
    - Aktiverande presenter  
    - Böcker väcker minnen  
    - DVD och CD för nöje  
Hjälpmedel 
    - Kläder och övrigt  
    - Tekniska produkter  
Litteratur om demens 
    - Fördjupning  
    - Lättläst  
    - Utbildningsfilmer  

Demensbutikens pärlor  
Startpaket för familjen  
Personuppgiftspolicy  

Alzheimers sjukdom och andra kognitiva sjukdomar

Leverantör: Din Bok
Pris: 725.00 kr
(683.96 kr exkl moms)


Antal:

Denna tredje upplaga ger en övergripande bild av kunskapsläget samtidigt som boken i dag har det största djupet och bredden inom demensområdet på den svenska marknaden. Samtliga kapitel har omarbetats och texterna har utökats samtidigt som en ny layout och färgbilder ger boken ett helt nytt läsarvänligt format.

Boken vänder sig till samtliga grundutbildningar som berör demenssjukdomarna men också till alla de yrkeskategorier som på olika sätt möter personer med kognitiva sjukdomar. Även drabbade patienter och deras närstående har visat sig ha stort intresse av en lärobok där aktuell kunskap om sjukdomarna och deras konsekvenser belyses.

Om författarna

Jan Marcusson är professor vid Linköpings universitet och överläkare vid Universitetssjukhuset, Linköping.

Kaj Blennow är verksam som professor vid Göteborgs Universitet och universitetssjukhusöverläkare, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.

Ingmar Skoog är professor vid Göteborgs Universitet och universitetssjukhusöverläkare, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.

Anders Wallin är professor vid Göteborgs Universitet och universitetssjukhusöverläkare, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.
Utgiven 2011,tredje upplagan
296 sidor