Uppdaterad
6 dec 2019

Demensföreläsningar  

Välj kategori:
Aktiviteter 
    - Aktiverande presenter  
    - Böcker väcker minnen  
    - DVD och CD   
Hjälpmedel 
    - Kläder och övrigt  
    - Tekniska produkter  
Litteratur om demens 
    - Fördjupning  
    - Lättläst  
    - Utbildningsfilmer  

Demensbutikens pärlor  
Startpaket för familjen  
Personuppgiftspolicy  

GPS Smartsole, skosulelarm

Leverantör: Posifon AB
Välj alternativ:

Pris: 3495.00 kr
(2796.00 kr exkl moms)


Antal:

Posifon GPS Smartsole är ett GPS-larm som placeras i skorna. Det aktiveras när användaren rör på skon och kan meddela anhöriga om användaren passerar utanför ett förbestämt trygghetsområde. Sulan är ett diskret sett att tillhandahålla spårningsmöjligheter och underlättar för den som lätt glömmer, eller inte vill bära en telefon, en armbands- eller fickenhet.Givetvis kan den positioneras även innanför ett förbestämt trygghetsområde och all teknik är inbyggd i sulan, både för att ta position och för att skicka positionen vidare till dator eller app i Smartphone.
Posifon Smartsole är alltid påslagen, med energisparläge för lång batteritid. En varning skickas till anhörigs mobil när batterinivån blir låg. Laddningen sker trådlöst, sulan placeras bara på laddaren. Vid inaktivitet går den i viloläge och så fort enheten förflyttas aktiveras den och återupptar lokalisering.

Posifon Smartsole är en innovativ lösning med all elektronik inkapslad i sulan. Den kan läsa av riktningsändringar och acceleration, och tar positioner vid rätt tillfällen. Enheten är
vattentät.
Om GPS SmartSole ska användas inom omsorgen av personer med demenssjukdom så vill vi uppmana dig som omsorgsgivare att värdera effekterna av att personen inte självklart uppmärksammar att den har med sig en GPS-enhet.Användningen av GPS-larm är många gånger det minsta ingreppet som kan göras för att säkerställa trygghet och frihet.


Specifikationer för SmartSole

Finns för närvarande i storlekarna Small (35-41), Medium (39-43) och Large (44-48).Det går att klippa i den främre mjuka delen av sulan så att den passar i skon.
Positionering via GPS.
Kommunicerar via mobilnätet (Quad-band GSM och GPRS).
Trådlös induktionsladdning, sulan tas ur skon och laddas på en medföljande ladd platta.
Startar automatiskt med rörelse.
Batterietid klarar upp till 2 veckor eller 30 timmars aktivitet. Promenerar du en till två timmar om dagen håller batteriet ungefär en till två veckor.
Batterisparfunktion som startar när enheten inte är i rörelse för bästa möjliga batteritid.
Månadsavgift
Standardabonnemang
utan bindningstid 395 kr

Månadsavgift
Standardabonnemang med 12 mån bindning 295 kr
OBS Skriv i meddelanderutan vilken abonnemangstyp du vill ha, när du skrivit leveransadressen!