Uppdaterad
14 dec 2017

Beställningsvillkor

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel vid prissättningen, vid meningsskiljaktighet är det respektive företags priser som gäller.

Utlandskunder:
Kommun, landsting el myndighet inom EU ska skriva VAT nummer för att slippa betala moms.
Privatkunder inom EU betalar moms
Kunder utanför EU. Alla är momsfria.
OBS Butikens leverantörer som är föreningar är inte momspliktiga.

Klicka på ett företag för att se deras beställningsvillkor.MiniFinder Sweden AB
Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning
Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB.

Fraktvillkor
Fraktavgift: Till kommuner och företag skickas paketen som företagspaket. Fraktkostnaden debiteras kunden på fakturan. Fraktfritt till privatpersoner på alla leveranser inom Sverige. Vi samarbetar med Posten och DHL som båda erbjuder snabba leveranser. Inom EU, Norge och WW tillkommer en fraktavgift baserat på vikt.
Ångerrätt & garanti

Ångerrätt
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan.
Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Företag har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.

Vid ångrat köp kontakta oss på nedanstående eller skapa en returticket innan du skickar varorna till oss.
MiniFinder Sweden AB
Honnörsgatan 6
352 36 VÄXJÖ
Tel. 0470-78 68 33
E-post: info@gpser.se

Garanti och reklamationsrätt
Gpser.se säljer alla el-produkter med ett års garanti samt tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige.
Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Dessa fabrikationsfel ska konstateras av godkänd serviceverkstad, varpå du som kund får en fri reparation, alternativt en ny produkt, samt ersätts för eventuella fraktkostnader. Gäller det t.ex. handhavandefel eller felinställd produkt måste vi via våra serviceverkstäder debitera dig kostnaden. Det gäller även i de fall som vi inte kan hitta något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid fysisk påverkan eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.
Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.
Observera att det för företag gäller andra regler för garanti- och reklamationsrätt. Företag får vid köp endast den garantirätt som ges från leverantören, där garantitiden kan variera från olika leverantörer. Företag har heller inte någon reklamationsrätt utöver sin garantirätt från leverantören.
Service
Vi har omsorgsfullt valt ut våra samarbetspartners och erbjuder förstklassiga produkter.
Vi behåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan.
Support
Vi erbjuder kostnadsfri support för alla våra enheter och tjänster levererade.
Prisgaranti
Har du köpt eller ska köpa en produkt hos MiniFinder Sweden AB som du hittar billigare någon annanstans så bjuder MiniFinder Sweden AB på mellanskillnaden på produkten.

För att ta del av prisgarantin så behöver du enbart kontakta kundtjänst med ditt ordernummer samt en länk till den andra butiken där det går att utläsa att det är samma vara och priset på produkten. Alternativt skicka med butiksnamn och telefonnummer om det är en fysisk butik. Vi kontrollerar priset och ersätter dig med mellanskillnaden.

Villkor:

Garantin gäller för svenska vanliga butiker och nätbutiker som säljer i SEK till kunder bosatta i Sverige (d.v.s. det skall vara ett svenskt bolag)
Garantin gäller i 7 dagar efter att kunden genomfört en beställning hos MiniFinder Sweden AB .
Priset gäller enbart butikens ordinarie pris, ej tillfälliga kampanjer eller rea-priser.
Garantin gäller ej auktioner.
Priset måste vara inklusive frakt- och administrativa avgifter.
Garantin gäller enbart om varan går att köpa i butiken där kunden hittat priset, d.v.s. den får inte vara slut i lager.
Det måste vara exakt samma vara, d.v.s. samma färg, storlek, utförande, årsmodell och antal i förpackning.
Det gäller enbart leveranser inom Sverige.
Kunden måste inkomma med en länk till butiken där man kan utläsa att det är likvärdiga eller samma komponenter som produkten i vår webbshop. Är det en fysisk butik skall butiksnamn, telefonnummer samt pris finnas med.
A-Tryck

Abilia AB

Alzheimer Sverige

Athena Nordic

Camanio care AB

Demensförbundet

Demensföreningen i Stockholms län

Design Rubens Sweden AB

Din Bok

Eira Film

Ekokul

Elisabeth Svedin Rehab

Fun Karaoke Sverige

GG Smile AB

Gothia Fortbildning AB

InfoSkog-InForest AB

Isaberg Förlag

Jan Nyström Idé och Utveckling

Joy&Care

Järven Health Care

Klädvalet Sverige

Komikapp AB

Kultur och fritid för äldre Linköping

LEG video

Lissmyr Ord &Idé

Mentex Terapimaterial

MiniFinder Sweden AB

Music Doll Sweden AB

Octopus Demens AB

Phoniro Systems AB

Posifon AB

Romi Tryck i Ljusdal

Sanicare AB

Socialstyrelsen

Solskensorkestern

Svenska Media Docu AB

Sångbågen

Trident Industri AB

Uddevalla kommun

Vax Records

Vobis Livskvalitet

Wiktorson Hjälpmedel AB

Winblad Media Productions

Äldre i Centrum