Uppdaterad
13 dec 2019

Beställningsvillkor

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel vid prissättningen, vid meningsskiljaktighet är det respektive företags priser som gäller.

Demensbutiken.se skickar aldrig ut någon reklam till kunder där leverantören är Octopus Demens AB. Om du beställt produkter från någon/några av mina samarbetspartners/leverantörer så säger du även ja till eventuella erbjudanden från dem.
När du lämnar dina personuppgifter till Octopus Demens AB ger du medgivande till Octopus Demens AB och dess leverantörer att registrera och lagra köp samt behandla de angivna uppgifterna för ovan nämnda ändamål.
Vi behandlar personuppgifter den tid som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Klicka här för personuppgiftspolicyn.

Utlandskunder:
Kommun, landsting el myndighet inom EU ska skriva momsregistreringsnummer för att slippa betala moms.
Privatkunder inom EU betalar moms.
Alla kunder utanför EU är momsfria.
OBS: Butikens leverantörer som är föreningar är inte momspliktiga.

Klicka på ett företag för att se deras beställningsvillkor.Klädvalet Sverige
Köpvillkor: Fraktkostnad 89 kr för varor under 2 kg.
För varor över 2 kg är det 175 kr.
Faktura 15 dagar. Faktureringsavgift 45 kr
Vanligtvis 3-7 dagars leveranstid.Kan vara restad och då dröjer det längre.
Leverans sker med Bring.
Om kunderna väljer direkt leverans till boenden eller andra företag så tar vi ut en avgift på 99 sek. Om de väljer att hämta hos ombud eller om paketet är så litet att det går in i brevlådan vilket det väldigt sällan gör så är priset 89 sek.

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Klädvalet överlåtna till Svea Ekonomi AB. Faktureringsavgift på 35 sek tillkommer. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.
Faktura till Godman gäller endast för leveranser med fakturaadresser inom Sverige. För beställningar utanför Sverige gäller betalning med kort.
Demensförbundet

Design Rubens Sweden AB

Din Bok

Elisabeth Svedin Rehab

Jan Nyström Idé och Utveckling

Joy&Care

Järven Health Care

Klädvalet Sverige

Mentex Terapimaterial

Music Doll Sweden AB

Octopus Demens AB

Posifon AB

Sanicare AB

Sångbågen

Trident Industri AB

Vax Records

Wiktorson Hjälpmedel AB

Winblad Media Productions